De La Warr Pavilion
De La Warr PavilionDe La Warr PavilionDe La Warr Pavilion
De La Warr Pavilion
Barber Osgerby

Designed in 2004 by the award-winning design duo Barber Osgerby for the cafe and terraces of the The De La Warr Pavilion museum, a modernist icon situated a pebble's throw from the beach in Bexhill on Sea, East Sussex, UK. It's vintage look was created as a modernist tribute to the 1930's structure after which it is named. It's made of aluminum with a hooped back and legs. Available in black, green, or mirror-polished finish.

L x W x H x seat height

58 x 56½ x 78 x 45 cm

23 x 22¼ x 30¾ x 17¾ inches

Close

Share | De La Warr Pavilion

send
Close

Share | De La Warr Pavilion

Your email is being sent.
It should only take a few seconds.
Close

Share | De La Warr Pavilion

Thank you Your message was sent successfully close
Close

Share | De La Warr Pavilion

Sorry for the inconvenience Your message could not be sent. Please make sure all the information sent is valid or try again later. close
Close

Inquire | De La Warr Pavilion

To inquire about this item you may call one of our showrooms or use our online message form below.

send
Close

Inquire | De La Warr Pavilion

Your Inquery is being sent. It should only take a few seconds.
Close

Inquire | De La Warr Pavilion

Thank you. Your product inquiry was sent successfully. You can expect to be contacted shortly by a Luminaire professional. Luminaire close
Close

Inquire | De La Warr Pavilion

Sorry for the inconvenience Your message could not be sent. Please make sure all the information sent is valid or try again later. close